Η εταιρία μας

Quality checkmark V1

Η εταιρεία Στρούμπος ιδρύθηκε το 1960 και μέσα από θυγατρικές εταιρείες συνεχίζει έως και την σημερινή εποχή μία επιτυχημένη και πρωτοπόρα πορεία. Ανάμεσα στις καινοτομίες τις οποίες εισήγαγε στην Ελληνική αγορά είναι η Μέταλλο - Πορσελάνη , τα εμφυτεύματα, τα συστήματα παραγωγής Cad/Camκαι συγκεκριμένα Τρισδιάστατους Σαρωτές (Σκάνερ), Προγράμματα Ψηφιακού Σχεδιασμού Οδοντοτεχνικής, Μηχανήματα Ελικοτόμησης, διάτρυσης και τροχισμού στα Οδοντοτεχνικά (Milling Cam Machines), καθώς και μηχανήματα Συν-Πυροσωμάτωσης SLM (Selective Laser Melting).

Η ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας οφείλεται στη βαθειά τεχνογνωσία της και μεταφορά αυτής στην πελατεία της, προσφέροντας πάντα λύσεις με το «Κλειδί στο Χέρι» ( Turn Key Solutions ). Η υποστήριξη της πελατείας αυτής μετά την πώληση είναι πρωταρχικής σημασίας πολιτική της εταιρείας.

Επί του παρόντος η διοίκηση της εταιρείας γίνεται από τον Χάρη Στρούμπο Δρ., M.Sc., Ph.D., Διδάκτωρ της ENS ( Ecole Normale Superieure ) με ειδικότητα στα κράματα και τα κεραμικά .